Integrating?

Click here for information about language schools.

Buro Holland

Arbeid
Inburgeren

Graag stellen wij ons voor: wij zijn **Buro Holland**, een sprankelend en vooruitstrevend trainingsinstituut. Ons toegewijde team van gepassioneerde NT2-docenten staat klaar om cursisten te begeleiden op elk niveau, van alfabetisering tot B2. Met als doel elke cursist ++succesvol++ door hun leertraject te helpen, zetten wij ons in voor een optimale leerervaring.

Bij Buro Holland bieden we **officiële B1 inburgeringscursussen** aan voor statushouders, gegeven door ervaren en gecertificeerde NT2-docenten. Onze lessen vinden drie keer per week plaats, met elk een duur van drie uur, wat neerkomt op negen uur onderwijs per week.

Voor wie overdag geen tijd heeft, organiseren we op **dinsdag- en woensdagavond extra lessen (2 x 2,5 uur), van 17.00 tot 19.30 uur.** Daarnaast bieden we ook ONA-cursussen en lessen Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) voor A2-niveau aan.

Al twee jaar bieden wij met trots de **Z-route lessen** aan in Raalte en omgeving. Deze lessen, die vier keer per week plaatsvinden met elk een duur van drie uur, zijn speciaal ontworpen om cursisten optimaal te begeleiden. Met dit aanbod creëren we nog meer kansen voor persoonlijke ontwikkeling en succes!

Gegevens

Adres
Diepenveenseweg 159
7413 AP DEVENTER

E-mailadres
info@buroholland.nl

Leerroutes

  • Wet Inburgering 2013
  • Wet Inburgering 2021 (B1-route)
  • Wet Inburgering 2021 (Z-route)

Diensten

  • Scholing, opleiding en training

Locaties

den Alerdinckweg 1, 8055 PE LAAG ZUTHEM

Diepenveenseweg 159, 7413 AP DEVENTER

De Plas 8, 8102 CS RAALTE