Integrating?

Click here for information about language schools.

Piblw-Reïntegratie & Inburgering BV

Arbeid
Inburgeren

PIBLW-Reïntegratie & Inburgering is dé toonaangevende taalaanbieder in Zeeuws-Vlaanderen. Met vestigingen in Oostburg, Hulst en Terneuzen kunt u in Zeeuws-Vlaanderen altijd in de buurt naar de les. De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten.

**Inburgering: Z-routen en B1-route**

Wij werken laagdrempelig met kleine inburgeringsgroepen: in de Z-route  maximaal 12 en in de B1-route met maximaal 15 cursisten. Daardoor heeft de docent altijd voldoende aandacht voor elke cursist. Vaak hebben we tijdens de les ook nog een vrijwilliger voor extra aandacht.

De docent wordt op elke locatie bijgestaan door een trajectbegeleider, waar de cursist voor individuele vragen en ondersteuning terecht kan. Deze trajectbegeleider is ook de contactpersoon voor de gemeente, VluchtelingenWerk, Welzijnsorganisaties etc.

De Inburgeringscursussen voor statushouders worden vanuit de gemeente bekostigd. Voor de overige inburgeraars hanteren wij het lage uurtarief van € 12,50 per uur. U wordt ingedeeld in de groep die het best bij uw niveau past. Wij bieden lessen aan op alle niveaus! En de instroom is continue, u hoeft dus niet te wachten tot een bepaald instroommoment! Het is mogelijk om minimaal 2 en maximaal 8 dagdelen per week les te volgen,

_Onze scores zijn al jaren uitzonderlijk:_

_klanttevredenheid 8,6_

_en slagingspercentages tussen 85 en 100%_

**Niet alleen inburgering!**

Naast de inburgeringscursussen bieden wij ook lessen aan binnen Educatie, op de niveaus Alfabetisering t.e.m. B1. Deze lessen zijn voor niet-inburgeringsplichtigen. Vaak blijven de kosten hiervoor beperkt tot een kleine jaarlijkse eigen bijdrage. Ook hier werken we met kleine groepen (Alfa max. 12 en A0-B1 met max. 15 deelnemers).

**NT2 en Vaktaal voor werkenden en bedrijven**

Voor werkenden hebben we specifieke avondgroepen op diverse niveaus. De kosten daarvan worden vaak door de werkgever gedragen. Soms biedt het bedrijf zelfs in-company trajecten aan op het bedrijf, welke lessen wij ook verzorgen.

**Kortom:**

PIBLW-Reïntegratie & Inburgering is de meest veelzijdige, betrouwbare en voordelige taalaanbieder in de regio Zeeuws-Vlaanderen. En regelmatig ook daarbuiten.

Wij bieden geen on-line of individuele cursussen aan, wij hechten grote waarde aan de interactie binnen de lesgroepen.

Gegevens

Adres
Mr. F.J. Haarmanweg 25-2
4538 AN TERNEUZEN

Website
www.piblw.nl

Leerroutes

  • Wet Inburgering 2013
  • Wet Inburgering 2021 (B1-route)
  • Wet Inburgering 2021 (Z-route)

Locaties

Tabakstraat 22, 4561 HW HULST

Mr. F.J. Haarmanweg 25, 4538 AN TERNEUZEN

Noordstraat/Arsenaalstraat 4, 4531 CW TERNEUZEN

Nieuwstraat 24, 4501 BD OOSTBURG