Samen werken aan
duurzame participatie

Dienstverlener | Aanmelden

U kunt via het aanmeldformulier het Blik op Werk keurmerk aanvragen.

Uw bedrijf biedt diensten aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deze diensten onderscheiden zich door kwaliteit. Uw opdrachtgevers en cliënten zijn tevreden. Met het Keurmerk toont u aan dat u voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Blik op Werk,

  • U werkt doelmatig en efficiënt;
  • U bent een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener;
  • U komt uw afspraken na;
  • U hebt tevreden opdrachtgevers en cliënten.

Het Blik op Werk Keurmerk maakt de kwaliteit van de dienstverlening doorlopend inzichtelijk door de jaarlijkse toetsing. Een dienstverlener kan zich hiermee kwalitatief onderscheiden binnen het concurrentieveld.

Voorwaarden voor deelname

Dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk zijn verplicht om al hun activiteiten die vallen binnen de 12 gedefineerde diensten van het keurmerk op te nemen in de metingen. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld alleen te kiezen voor de dienst jobcoaching, terwijl de dienstverlener ook outplacementtrajecten verzorgt. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Aangemeld, maar u bedenkt zich

Bij aanmelding gaat u voor onbepaalde tijd een overeenkomst aan met Blik op Werk volgens de algemene voorwaarden. Op het aanmeldformulier kunt u zelf uw meetperiode invullen. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u binnen twee weken afzien van de overeenkomst. U wordt verzocht dit mee te delen via: dienstverlener@blikopwerk.nl.

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, wordt u gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Pas als u hiermee akkoord gaat, wordt uw aanmelding verstuurd. De algemene voorwaarden zijn zowel op deze pagina als bij de aanmelding vooraf te lezen.

Aanmelddata

Op het aanmeldformulier kunt u zelf kiezen over welk periode u wilt laten meten.

Praktijkvoorbeelden


een voorbeeld van weer aan het werk.