Samen werken aan
duurzame participatie

Onderzoekslicentie

Vanuit onderwijsinstellingen doen onderzoekers en studenten in Nederland en Belgie geregeld onderzoek naar werkvermogen. Voor onderzoekers die werkvermogen willen meten heeft Blik op Werk de onderzoekslicentie. Onderzoekers krijgen hiermee 50% korting op de reguliere tarieven.

De Work Ability Index (WAI) is de enige vragenlijst die werkvermogen meet. In de Personal Radar is de volledige WAI opgenomen. Onderzoekers of studenten die de WAI of de Personal Radar willen inzetten voor hun onderzoek, schaffen bij Blik op Werk een licentie aan. Alleen met een onderzoekslicentie is het toegestaan om de WAI of Personal Radar vragenlijst op te nemen in een onderzoek.

De onderzoeker kiest zelf bij het afsluiten van de licentieovereenkomst de staffel aan vragenlijsten die hij of zij nodig denkt te hebben. Een onderzoekslicentie biedt 50% korting op deze reguliere licentie- en staffelprijzen. Daarnaast wordt een tweede meting (ook wel T-1 of longitudinale meting) in een onderzoekslicentie kosteloos aangeboden. De reguliere WAI-prijzen vindt u in tabel Licentie tarieven 2020 en reguliere Personal Radarprijzen vindt u hier.

Om in aanmerking te komen voor een onderzoekslicentie moet u voordoen aan enkele voorwaarden. Deze voorwaarden vindt u in dit infodocument. 

Voor het aanvragen van een onderzoekslicentie of bij meer vragen kunt u contact opnemen met communicatie@blikopwerk.nl