Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: Adviseur Arbeid

De functie
De adviseur Arbeid die Blik op Werk zoekt bouwt de komende jaren het domein Arbeid en het bijbehorende keurmerk verder uit. Je zit niet de hele dag achter de computer. Natuurlijk lees je stukken, maak je beleid en bereid je vergaderingen voor. Maar je gaat ook de deur uit. Je onderhoudt contacten met onze Keurmerkhouders over hoe de kwaliteit van dienstverlening kan worden verbeterd. Ook ga je in gesprek met onze partners, zoals Cedris, gemeenten en Divosa om kennis uit te wisselen over ontwikkelingen. Daarnaast organiseer je themabijeenkomsten en werk je nauw samen met collega’s om inhoudelijke dwarsverbanden te leggen en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Wat we van je verwachten
Je wilt je inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Keurmerk Arbeid moet opnieuw op de kaart worden gezet, we zoeken dus iemand die initiatief wil en kan nemen. Je vindt het geen probleem om verantwoordelijkheid te dragen. Natuurlijk volg je ontwikkelingen op het gebied van arbeidsparticipatie op de voet en vind je het leuk om met collega’s en externe partijen hierover te discussiëren. Omdat er een grote uitdaging ligt vinden we het belangrijk dat je pragmatisch bent en de handen uit de mouwen wilt steken.

Je denkt en werkt op WO-niveau en hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring, het liefst op het gebied van arbeidsparticipatie. Daarnaast heb je ervaring in het bouwen van (landelijke) netwerken. Je hebt ruime kennis van en een visie op het werkveld van arbeidsparticipatie.

We vinden het belangrijk dat je regelmatig op ons kantoor in Utrecht bent, maar we faciliteren ook thuiswerken.

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie
Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgering, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

Domein Arbeid
Blik op Werk brengt dienstverlening voor arbeids- en sociale participatie naar een hoger niveau. Met het Keurmerk Arbeid toetsen we het aanbod van dienstverleners. Samen maken we inzichtelijk hoe kwaliteit kan worden behouden en verbeterd.

Wat we bieden

  • Een dynamische baan van tussen de 32 en 40 uur per week;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan;
  • Een bruto maandsalaris van tussen de € 3.540,- en € 5.265,- bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring;
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Naast vakantiegeld krijg je een 13e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatie uiterlijk tot en met 1 april richten aan onze directeur-bestuurder Robertjan Uijl via info@blikopwerk.nl. Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Boudewijn van der Lecq, operationeel manager bij Blik op Werk, 06-20851561.