Samen werken aan
duurzame participatie

Particulier | Werken aan duurzame participatie

U wilt inburgeren, bent op zoek naar een baan of er spelen andere zaken qua werk, dan is het van belang dat u zich goed informeert over uw mogelijkheden.

Via Blik op Werk kunt u kennis maken met verschillende thema's rondom duurzame participatie en ook in contact komen met gekwalificeerde dienstverleners op dit gebied. Vervolgens kunt u met uw werkgever of de gemeente in gesprek gaan als dat aan de orde is.

Lees over uw mogelijkheden:

Thema: Taal en Inburgeren
U moet inburgeren en zoekt een geschikte school. Alléén als u een cursus volgt op een school met het Keurmerk Blik op Werk dan kunt u daarvoor geld lenen bij DUO.

Thema: Werk en Werkvermogen
Werkvermogen is de mate waarin iemand zowel geestelijk als lichamelijk zijn of haar huidige werk kan uitvoeren. Lees hoe u inzicht krijgt in uw werkvermogen.

Thema: Baan en Re-integratie
Na ziekteverzuim of ontslag wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. In dit re-integratieproces hebt u mogelijk behoefte aan extra ondersteuning.

Info Keurmerk Blik op Werk
Blik op Werk staat met haar keurmerk voor kwaliteit van dienstverleners die u kunnen begeleiden bij uw huidige werk of naar ander werk. Lees verder.

Bezoek ook eens onze kenniscommunity 'Werk hoe zit het?'. Hier helpen professionals en geïnteresseerden uit het werkveld elkaar met vragen over werk en alles daaromheen.